Afhaalgerechten


Afhaalgerechten vrijdag 29 mei / zaterdag 30 mei / zondag 31 mei

Lentemenu

VG: Huisbereide garnaalkroket met lentesalade

HG: Varkenswangetjes bereid met Jan Van Eyck Tripel, asperges en krieltjes in rozemarijn

of

Maaslandse snoekbaars met Maaslandse kruiden, asperges en krieltjes in rozemarijn

Dess: Méringue huisgemaakte ijstaart met aardbeien en aarbeiencoulis

28,00 per menu 3 gangen

Indien U geen frietketel ter beschikking heeft graag even melden aub. De garnaalkroket

wordt dan voorgebakken zodat U ze in de oven kan opwarmen.

Gerechten afzonderlijk te bestellen

* Huisgemaakte aspergesoep

gevuld met aspergestukjes 1 Liter  5,50

* Vitello tonato 9,70

kalfsmuis, tonijnmayo, rucola, gegrilde paprika, kappertjes, olijfolie

* Ossobuco met lookpasta 19,50

kalfsschenkel, wortel, selder, tomaten, knoflook 

* Spareribs “De Beurs” gemarineerd  19,00

met koolsalade , BBQ-saus en vers gesneden en voorgebakken frieten

* Gegratineerd vispannetje met peterseliepuree  19,50

kabeljauw, zalm, tonijn, tong, lentegroenten en vissaus

* Zalmsteak met asperges, gebakken krieltjes en dille botersaus 19,00

* Lamsschouder met asperges, gebakken krieltjes en rozemarijnsaus 19,00

Nieuw!!! * Bouillabaise “De Beurs” met lookbroodjes en rouille  22,00

Rijk gevulde zuiderse vissoep, venkel, selder, saffraan, pastis,

* Zeeuwse mosselen ( 1200g hangcultuur ) met vers gesneden en voorgebakken frieten 

in originele mosselpot , graag tijdig terugbrengen aub. 

natuur 21,00

witte wijn 22,00

lookroom 22,00

Dessert

Méringue huisgemaakte ijstaart met aardbeien en aardbeiencoulis 7,50

Vers gedraaid ijs “Het Gekroonde Ei” 1 Liter 11,00

(Vanille, chocolade of moka) 

Alle gerechten worden koud afgeleverd, U krijgt U een gedetailleerde instructie over de juiste wijze van opwarmen.

Smakelijk ! Bon appetit ! Guten appetit ! Enjoy your meal !

Buon Appetito ! Buen provecho ! Smacznego ! Dobru chut !